社交媒体仍然是顶级数字营销策略之一,使其成为集成到任何21世纪的广告活动。千禧超过80%use social media,along with 74% of GenX consumers and almost half of all baby boomers.

社会化媒体是不是在下降,它正好相反。婴儿潮一代是社会化媒体上增长最快的观众,Z一代正在产生全球关注像笛托克和Snapchat新平台。

你应该问自己的问题是如何从这种营销现象中受益。探索的灵感为你的社交媒体主题与创意的想法转换!

调整你的社会媒体主题与你的品牌

在你能够制定任何聪明的帖子,你需要得到你的社交媒体的房子,以便第一。这将启动与你的品牌的标志,消息,颜色和承诺对准你的社交媒体主题,在随满意。

主要的社交媒体巨头,如Facebook和Twitter,允许您自定义您的社交媒体页面。你可以选择你自己的空间头像和封面图片。Twitter的,您还可以选择网页的颜色。

Look at other professional social media pages in your niche. Use your logo as yourprofile avatar和高影响力的设计或照片作为你的标题图片。

社交媒体网页应该与你的网站和品牌的外观和感觉保持一致。一旦你下来,你可以移动到您的内容策略。

Facebook Business

Craft a Social Media Content Strategy

内容策略不仅仅适用于博客,网站和产品说明。内容营销是社会化媒体成功的关键。

Compelling posts start with research. Research the most successful social media posts in your niche. All major social media sites have advanced search features, which make mining for top posts a breeze.

什么阻碍了有关你的利基病毒帖子?什么主题和消息得到了最多的牵引?没有他们使用什么样的图片?

Viral brands understand their target market. The best viral social media campaigns invest time in market research to discover the best opportunities for their brand.

哪些常见的问题做自己的目标消费者份额?什么样的价值观,事业和兴趣做他们最关心的?他们住在哪里,和他们有什么目标?

你想要的你想在社交媒体上谁搞一个清晰的概念。

Launch a Clever Hashtag Campaign

一个优秀的#标签运动可以走很长的路要走。一些当今顶级主题标签的流行文化已经巩固了自己。

包括hashtag活动适用于销售活动,产品发布,季节性销售,并有更多的时间敏感的营销项目。这些类型的营销活动的工作最好与消费者的参与。

例如,您可以用流行的Instagram有影响力的工作,并让他们发布有关新产品具有独特的主题标签。社交媒体影响力的定期与品牌赞助商的工作。这是脱掉你的#标签活动,并生成从一般公众更大的兴趣的好方法。

不会错过任何一个实时机遇

社会化媒体是短暂的。你永远不希望错过在用户的时间表,以获得关注的机会。利用任何特殊场合, hashtag, or event that’s relevant to your brand.

Posts on trending topics accumulate by the second on social media. You can’t possibly keep up unless you have a social media monitoring tool by your side.

Monitoring tools alert you to every mention and hashtag, so you can respond quickly to users. You can also monitor all your accounts at once. Look for a social media management tool that lets you monitor, respond, follow, and post from one easy-to-use dashboard.

问观众问题

监测你的社交媒体文章将使其更容易与您的受众,这对于驾车从社交媒体网站流量和销售至关重要的参与。是什么让社会化媒体与传统营销等不同的是,消费者有直接线品牌和名人。要加强这一关系,尽可能地。

开始问你的听众有关问题。如果你是一个户外服装公司,询问最喜欢徒步的地点,故事,或产品的问题。提出问题驱动的参与和改进提供了宝贵的反馈意见。

民意调查也很受欢迎后的想法。你会看到这些很多这些微博的,但它们可以产生票数万!民意调查经常被忽略的内容策略,但他们是一个秘密的社会化媒体的武器。

所有在他们的手机一群年轻的成年人

长荣发布点子

Evergreen content is just as crucial for social media marketing as time-sensitive posts. Evergreen content can be used at any time during the year. You can even reshare them without getting dragged online.

Like all high-converting content strategies, evergreen marketing starts with a question. Find out what your consumers are looking for year-round. What products are in demand during every season?

Google research is the best way to find evergreen topics your target base is interested in. You can use content discovery tools to find the highest-converting articles and posts for a given topic. You can learn a lot from articles that make it to the first page of Google.

Automate Your Content Strategy

生产,监控,分析和调度社交媒体文章是大量的工作。记住要选择一个社交媒体管理工具,可以让您自动化您的内容策略。选择要发布,什么时候交的,所以你不必担心错过了机会。

您还可以自动对社交媒体用户的反应。这是在不同的时区响应客户的绝佳方式。客户的厚爱与全天候客户服务品牌。

Leverage the Power of Social Media

Every secondyour brand是不是对社会化媒体是一个错失的机会。不要迫不及待地推出的是一炮而红,并转换内容策略。

了解你的听众,研究病毒的活动,日程安排职位最佳效果,提出问题,利用常绿内容和监控以取得最佳效果的运动。整合社交媒体到最大的效果您更广泛的广告策略。

使用这些社交媒体的主题和想法后把你的材料到一个新的水平。巨大的市场不启动没有一个令人信服的标志。退房的博客更多的创造品牌的想法,或者立即解决您的标志开始了!